Ajuntament de Llagostera On line

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Compromisos

L’Ajuntament de Llagostera pren compromisos envers la ciutadania, per tal d'oferir uns serveis de qualitat i millorar-los. En aquest sentit els serveis i tràmits inclouen un apartat on s'especifica el termini de resposta per part de l'administració. Tots els tràmits electrònics que s'ofereixen des de l'Ajuntament de Llagostera mitjançant la plataforma E-TRAM permeten fer un seguiment i valoració del compliment d'aquests compromisos pel que fa al temps de resposta.

Valoració dels resultats:

90% o superior - L'objectiu s'ha assolit.

75-90% - Resultat acceptable, però caldria millorar-lo.

Inferior al 75% - Cal introduir millores i revisar els motius per les quals no s'ha assolit.

 

 

TRÀMITS ON LINE

L' e-TRAM és el mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci AOC. Des d'aquí tens accès directe a tots els tràmits on line disponibles actualment a l'Ajuntament de Llagostera.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Info d'interés

El DNI electrònic permet accedir a multiples serveis on line a les persones físiques gràcies al certificat electrònic que incorpora, el qual acredita la identitat del titular mitjançant la clau privada que té associada. Per utilitzar el DNI electrònic cal instal•lar un programari específic que facilita el cos nacional de policia en el portal dedicat al DNI electrònic i disposar d'un dispositiu lector compatible instal•lat a l'ordinador.